De 3 beste oefeningen voor mooie ronde billen

Hallo allemaal dames! Zoals jullie weten staat de zomer weer voor de deur en daarmee ook het flaneren over het strand en de boulevard. En wat hoort daar bij? Precies, mooie ronde billen. Om jullie een beetje op weg te helpen heb ik 3 oefeningen voor jullie die jullie thuis kunnen doen om de perfecte billen te creëren. Klaar voor de start? Hier komen ze.

1.       Sumo squat

Ga rechtop staan met je benen iets wijder dan heup breedte. Zorg ervoor dat je tenen naar buiten wijzen, dus niet zoals bij de normale squat naar voren, maar echt naar buiten. Zak dan door je knieën met je billen naar achteren en zorg ervoor dat je je romp recht houdt, val dus niet naar voren. Je moet je als het ware voorstellen dat je op een stoel gaat zitten. Om de techniek goed te oefenen kan je er de eerste paar keren een stoel bij pakken. Je zakt dan door tot je billen de stoel net raken, maar je gaat er niet op zitten, je komt direct weer omhoog. Herhaal totdat je dit 20 keer hebt gedaan.

2.       Hip bridge

Ga op de grond liggen op je rug en zorg dat er geen holling in de onderrug is. Breng dan je voeten naar je billen toe en zet deze stevig op de grond met de tenen naar voren wijzend. Je tilt vervolgens je billen in de lucht en spant bovenaan zo hard als je kan je billen samen en houdt dit heel even vast. Dan zak je weer terug naar beneden, maar net niet totdat je de vloer raakt. Herhaal totdat je dit 20 keer hebt gedaan.

3.       Superman

Ga voor deze oefening op handen en knieën zitten. Strek dan tegelijkertijd je linkerbeen achter je en je rechterarm voor je uit. Hoe hoger je jouw been achter je optilt hoe meer je de billen traint. Zorg er ook bij deze oefening voor dat je de billen goed aanspant als je been omhoog is en dat je hier heel even vasthoudt voordat je weer terug naar beneden gaat. Vervolgens doe je precies hetzelfde, maar dan met je andere been en arm. Herhaal totdat je dit 20 keer hebt gedaan.

Doe van elke oefening 20 herhalingen en doe dit 4 rondjes. Als je dit de komende weken elke dag herhaalt dan ben jij de queen of the beach komende zomer!

Word nu member en ontvang exclusieve kortingen, acties en nog veel meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.