Leestip nooit meer te druk

Ben jij altijd (te) druk, lees dan vooral even verder. Deze blog is namelijk voor iedereen die het gevoel heeft altijd (te) druk te zijn van hot naar her te rennen. Als jij je herkent in de onderstaande punten, dan heb ik deze blog voor jou geschreven.

  • Als iemand je vraagt hoe het gaat zeg je steevast “Goed hoor, druk, maar goed”.
  • Je lijkt soms rond te lopen als een kip zonder kop.
  • Je hoofd zit bomvol met gedachten en dingen die je nog moet of wilt doen.
  • Je to-dolijst is inmiddels een soort boekwerk geworden door de vele taken die erop staan.
  • Je hebt het gevoel tekort te schieten in je werk, je sociale leven, als partner en als ouder, omdat het je maar niet lukt om al die ballen perfect hoog te houden.

En, zijn bovenstaande punten herkenbaar? Dan kan ik je van harte aanbevelen om eens het boek “Nooit meer te druk” van Tony Crabbe te lezen.

In het boek “Nooit meer te druk” legt Tony uit dat druk zijn in de huidige maatschappij wordt gezien als een soort statussymbool, maar dat het dit alles behalve is. Het boek laat je inzien dat je niet mee hoeft te gaan in die onmogelijke hectiek van de huidige maatschappij, dat er ook een andere manier is om je leven in te richten. Het zorgt in eerste plaats voor een stukje bewustwording, waar ben je nu eigenlijk mee bezig? Daarnaast geeft het boek je super praktische tips om je leven te veranderen in een meer gebalanceerd en relaxter leven. En geen zorgen ook met zijn adviezen kan jij nog steeds carrière maken en moeder zijn. Het gaat erom dat je hier verstandiger, niet efficiënter, maar verstandiger mee omgaat.

Dus wil jij ook weer de controle terug over je leven? Wil je weer het gevoel hebben ook nog te kunnen genieten  én te ademen? Dan is dit boek echt iets voor jou. Heb je nu het idee dat je te druk bent om dit boek te lezen. Heel goed, dan weet je zeker dat het de hoogste tijd is om nu aan dit boek te beginnen.

Nooit meer te druk van Tony Crabbe. Je vindt hem hier.

Word nu member en ontvang exclusieve kortingen, acties en nog veel meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.