Event: Workshop gezonde voeding

Pak voordat je verder leest eerst je agenda en noteer 10 april van 19:30 tot 21:30 uur. Op die datum geeft BYE Lifestyle Coaching een workshop gezonde voeding, waarin je alle ins and outs over gezonde voeding leert en hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven. Aanmelden kan hier! Wat de workshop verder inhoudt lees je hieronder. 

Misschien hou je je al langer bezig met gezonde voeding en misschien heb je hierdoor ook al wat kennis vergaard over gezonde voeding. Dit is een mooie basis, maar vaak bestaat er ook een hoop twijfel door alle tegenstrijdige verhalen over gezonde voeding op internet en de verschillende media.

Tijdens deze workshop gaan we verder in op gezonde voeding. Wat is gezonde voeding? Welke hypes zijn er en welke hiervan zijn nu eigenlijk wel en niet waar? Hetzelfde geldt voor alle mythes die de ronde doen, welke hiervan kloppen nu? En in hoeverre dan? Maar een andere veel gestelde vraag is toch wel hoe je gezonde voeding kan afstemmen op je eigen doelen en hoe dit dan te integreren in je dagelijkse leven.

Op al bovenstaande vragen gaat de workshop dieper in. Het zal een interactieve workshop worden, waarin veel ruimte is voor specifieke vragen en toegespitst op de toepassing hiervan in jouw dagelijkse leven. Na de workshop weet je welke voeding gezond is, welke voeding past in jouw levensstijl en bij jouw doelen en hoe je dit kan toepassen in je dagelijkse leven.

Aan het einde van de avond loop je niet alleen weg met een flinke dosis kennis over gezonde voeding, maar ook met een goodiebag t.w.v. €80,-. Hierin zit een testpakket met Herbalife producten, een coupon voor een persoonlijk voedingsconsult en een coupon met 10% korting op bestelling van Herbalife producten via BYE Lifestyle Coaching.

Hoe, wat en waar:

  • Datum: Woensdag 10 april
  • Locatie: Gaudi’s, Hof 38, 3811 CK Amersfoort
  • Start workshop: 19:30-21:30
  • Investering: € 39,95 inclusief BTW

Aanmelden kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.