Heb jij al talloze diëten geprobeerd, maar steeds zonder of met tijdelijk resultaat?

Zou jij die kilo’s er nu eindelijk eens voorgoed af willen?

Je weer zeker en gelukkig voelen in je eigen lichaam?

Kunnen genieten van het leven en toch je streefgewicht behalen?

Wat als ik je zeg dat ik je dit binnen 3 maanden kan leren?

Werk aan jouw droomlichaam door jouw leefstijl te veranderen.

Laat mij je helpen!

Het is mijn missie om vrouwen te helpen weer zelfverzekerd en gelukkig te worden met en in hun lichaam. Ik leer ze hoe ze kunnen blijven genieten van het leven en tegelijkertijd af te vallen of op gewicht te blijven. 

Dit bereiken we door de deelnemers alle tools te geven om inzicht te krijgen in hun eetgedrag, patronen en valkuilen en hoe ze hiermee om kunnen gaan én door ze uitgebreide kennis te bieden over voeding, leefstijl en gewichtscontrole. Een dieet is nooit een duurzame oplossing een leefstijl verandering die past binnen je dagelijkse leven wel.

Wil jij weer zelfverzekerd rondlopen?

Wil jij je weer vrij voelen in je lichaam?

Wil jij je weer mooi en aantrekkelijk voelen?

Wil jij weer stralen?

Wil jij je weer krachtig voelen?

Heb je al van alles geprobeerd, maar is dit je nog niet gelukt?

✔️ Je hebt al 101 diëten geprobeerd, maar steeds zonder resultaat. Of de kilo’s vlogen er naderhand weer net zo snel weer aan

✔️ Je bent onzeker in je eigen lichaam

✔️ Je hebt al honderden euro’s uitgegeven aan talloze diëten die niet of maar tijdelijk bleken te werken

✔️ Je bent het zat om steeds te beginnen aan onmogelijk vol te houden diëten zoals sapvasten, maaltijdshakes, Sonja Bakker en intermittend fasting

✔️ Je wilt graag afvallen, maar hebt geen tijd om uren in de keuken te staan

✔️ Je wilt graag afvallen, maar bent bang dat je dan niet meer kan genieten van bijvoorbeeld een wijntje of wat lekkers tussendoor

✔️ Je verbergt je lichaam met wijdvallende of te grote kleding

✔️ Je ziet met al die verschillende diëten door de bomen het bos niet meer

✔️ Door alle tegenstrijdige berichten heb je geen idee meer welke producten nu wel en welke niet gezond zijn

✔️ Je wilt graag afvallen, maar hebt geen tijd om voor iedereen in het gezin iets anders te moeten koken

✔️ Je hebt geen idee hoe je een gezonde leefstijl moet toepassen in je dagelijkse leven

✔️ Je wilt graag afvallen, maar hebt geen tijd om stad en land af te gaan om onherkenbare ingrediënten te moeten inslaan die worden gebruikt in gezonde kookboeken

Je denkt misschien dat je helemaal niet meer kunt genieten als je begint met het veranderen van je leefstijl. Dat je geen wijntje meer mag en ook geen gebakje meer bij de koffie op zondagochtend. Ook denk je misschien dat het je veel tijd gaat kosten, omdat je voor iedereen iets anders moet kopen en langs allerlei winkels moet voor onherkenbare ingrediënten. Je denkt waarschijnlijk ook dat het heel lastig en niet vol te houden is om je leefstijl te veranderen. 

Laat mij je helpen!

Want, wat als ik je nu vertel dat dit niet zo hoeft te zijn. Dat ik je in dit traject geen producten verbied. Dat je kan blijven genieten van je wijntje en je gebakje bij de koffie. Dat het je helemaal niet zoveel tijd gaat kosten, want we werken met normale ingrediënten en maaltijden voor het hele gezin. En dat het helemaal niet zo lastig hoeft te zijn als jij denkt, omdat we het volledig aanpassen op jouw kunnen en wensen.

Hoe klinkt dat voor je?

Oh en het traject is ook nog eens vanachter je eigen laptop of telefoon te volgen, waar je dan ook bent. Of je nu lekker thuis op de bank met een kop thee zit of dat je lekker op vakantie op het strand ligt. Het traject is altijd en overal toegankelijk als je maar een werkende telefoon of laptop hebt. In minder dan een half uur per week doorloop jij succesvol dit traject naar blijvend gewichtsverlies. 

Tientallen dames gingen je al voor

Ik twijfelde in eerste instantie of het traject wel zou gaan werken en of het niet weer een niet vol te houden dieet zou zijn. Ik besloot uiteindelijk toch deel te nemen, omdat de mensen om mij heen ook bezig waren met afvallen en ik dacht “wat heb ik eigenlijk te verliezen?”. Mijn ervaring met het traject was uiteindelijk heel goed. Astrid legt alles heel duidelijk uit en heeft mij er ook echt doorheen geholpen. Er is duidelijke uitleg over alle onderwerpen en advies wat persoonlijk is afgestemd. Ik wilde eigenlijk 10 kilo afvallen in 8 weken. Astrid gaf aan dat dit misschien iets te ambitieus was en dat ik beter kleine stappen kon nemen. Uiteindelijk ben ik 7 kilo kwijt en ik ben nog niet klaar. Ik weet nu hoe het moet en hoe ik om moet gaan met mijn valkuilen. Ik ga mijn doel zeker behalen. Ik kan dit traject aanbevelen aan iedereen die wil leren hoe afvallen werkt en hoe je dit inpast in je eigen leven.

Ik zag het bericht voor het programma voorbij komen op Facebook en ik was meteen overtuigd. Door de persoonlijke aanpak van Astrid werd ik nog enthousiaster om te beginnen. Mijn ervaringen met het traject waren heel fijn. Er was veel begrip en hulp vanuit Astrid. Ze biedt veel waarde en is heel behulpzaam. Ook al kon ik niet helemaal mee doen i.v.m een lastige privésituatie heb ik wel veel van Astrid geleerd. Ze denkt goed mee en haar persoonlijke aanpak vind ik heel fijn. Mijn doelstelling was meer inzicht krijgen in mijn eetpatronen en in eten zelf. Daarnaast wilde ik ook afvallen en meer energie. Astrid legt alles duidelijk uit en ik heb veel van haar geleerd. Vooral ook het stukje mindset en balans. Dankjewel daarvoor! Ik zou dit traject aanbevelen aan iemand die graag meer inzicht wil krijgen in haar eetpatroon en haar levensstijl wil aanpassen naar een gezonde en haalbare levensstijl. Iemand met de doelstelling meer balans in eetpatroon, afvallen en meer energie willen krijgen.

Een praktisch traject waarin jij alles leert wat je nodig hebt om die kilo's er voor eens en voor altijd af te krijgen

✔️ 16 kennismodules inclusief video’s

✔️ 24/7 de mogelijkheid voor online coaching via Whatsapp of e-mail

✔️ Persoonlijk voedingsschema

✔️ Wekelijks uitdagende en inspirerende opdrachten

✔️ Toegang tot de besloten community

✔️ 12 live coachingscalls in de besloten Facebook groep

✔️ Diverse templates

✔️ Diverse hand-outs 

✔️ Receptenboek vol makkelijke en gezonde recepten

✔️ Persoonlijke coaching van een geschoold gewichtsconsulent

Word jij ook een gelukkige deelnemer?

Voorafgaand aan het traject wist ik niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Ik besloot om het maar gewoon over mij heen te laten komen. Mijn ervaringen met het traject waren uiteindelijk heel goed. Astrid neemt haar deelnemers echt bij de hand en geeft duidelijke uitleg. Ik heb meer rust gecreëerd en heb veel meer kennis over voeding en gedrag opgedaan. Ik kan dit traject aanbevelen aan elke dame die haar leefstijl wilt veranderen en niet op zoek is naar weer het zoveelste dieet, maar naar een duurzame verandering.

Ik twijfelde eerst of het wel paste in mijn werkschema. Geen moeilijk klaar te maken lunches, maar daarbij wel gewoon mijn brood kon blijven eten. Ik wilde heel graag afvallen en structuur krijgen, daarom heb ik toch deelgenomen. Het was een soort laatste poging na al die mislukte diëten. Ik vond het traject super goed! Je voelt je niet in de steek gelaten, maar ook niet te veel ‘lastig gevallen’. Voor het stukje bewustwording van bepaalde dingen en het wekelijkse appje hoe het gaat vond ik erg goed. Ik vond alle informatie erg waardevol. Ook vond ik de videomodules goed. Het waren er niet te veel, niet te weinig en erg fijn dat je het kan terugkijken. Astrid zat goed achter ons aan, maar niet te veel dat het vervelend wordt. Overall vind ik Astrid een hele goede coach. Mijn doel was om structuur krijgen in mijn dagplanning en onder de 70 kilo komen ‘s ochtends. En deze doelen heb ik behaald! Ik kan dit traject aanbevelen aan mensen die door de bomen het bos niet meer zien, maar wel graag willen afvallen zonder te diëten.

Het pakket

Opties: in één keer betalen, in 3 termijnen of in 6 termijnen betalen

€41,25*

*per week

€ 495,- totaal

✔️ 16 kennismodules inclusief video’s

✔️ 24/7 de mogelijkheid voor online coaching via Whatsapp of e-mail

✔️ Persoonlijk voedingsschema

✔️ Wekelijks uitdagende en inspirerende opdrachten

✔️ Toegang tot de besloten community

✔️ 12 live coachingcalls in de besloten Facebook groep

✔️ Diverse templates

✔️ Diverse hand-outs 

✔️ Receptenboek vol makkelijke en gezonde recepten