Missie

BYE Lifestyle Coaching gelooft dat iedereen een gezonde levensstijl zou moeten volgen. Niet alleen voor hun eigen gezondheid, maar ook voor een gezondere wereld. 

Een wereld waarin minder last is van ziekte en vermoeidheid en die bruist van de energie, levenslust en gelukkige, gezonde mensen. Een wereld waarin mensen de ruimte en energie hebben om te doen en te bereiken waar ze van dromen. En wel zonder dat zij gehinderd worden door een gebrek aan energie, levenslust of ziekte. Een wereld waarin mensen voor zichzelf en voor elkaar zorgen door gezonder te leven en elkaar hierbij te ondersteunen. 

Dit is wat wij willen bereiken en daarvoor zullen wij mensen onderwijzen in gezonde voeding en de gevolgen en effecten hiervan op hun eigen leven en op de maatschappij. 

Dit is onze missie: Een gezondere, gelukkige wereld door een gezond en duurzaam leefpatroon dat in balans is. Wij pretenderen niet dat er hierdoor geen ziekte of narigheid meer zal bestaan, maar wel dat we met z’n allen een stukje gezonder, energieker, bruisender en levenslustiger zullen zijn. Help jij ons dit te bereiken?